BULLETÍ CASA VERDA




Butlletí de la Casa Verda

Precio: 50 euros CD Versión: 1.0 Compatible: Windows, MacIntosh i GNU-Linux ISBN: 978-84-934833-9-5 DL: V-3099-2007

Valéncia. 1984-2007. Números 1-111
El Butlletí de La Casa Verda va començar a publicar-se l’any 1984. Des del seu inici, el Butlletí ha estat la resposta escrita, contundent, periòdica i metòdica a l’agressivitat ambiental de l’economia de mercat i de la societat de consum i a la passivitat de les administracions públiques en la defensa de béns públics bàsics com l’aire, l’aigua, el sòl o la biodiversitat, degradats com a conseqüència d’un creixement econòmic insostenible.
Aquest disc compacte conté la col·lecció completa del Butlletí de la Casa Verda publicat a València entre els anys 1984 i 2007. Des del seu inici, el Butlletí ha estat la resposta escrita, contundent, periòdica i metòdica a l’agressivitat ambiental de l’economia de mercat i de la societat de consum i a la passivitat de les administracions públiques en la defensa de béns públics bàsics com l’aire, l’aigua, el sòl o la biodiversitat, degradats com a conseqüència d’un creixement econòmic insostenible. Els 111 números del Butlletí publicats fins ara i recollits aquí, són un testimoniatge inestimable de les denúncies i l’activitat d’un sector de l’ecologisme valencià i a través d’ells es pot fer un seguiment dels esdeveniments i lluites ecologistes més importants esdevingudes durant tots aquests anys, especialment en l’àmbit del País Valencià, però també a nivell estatal i internacional. S'ha inclòs la versió 6.0 del programa Adobe Acrobat Reader. Versió híbrida per als usuaris dels sistemes operatius Windows, Macintosh i GNU-Linux.

1 comentario:

  1. Quizas el ecologismo hace ya poco daño al poder y en gran medida esta integrado. Politicos, industria y medios de comunicacion se han encargado de dar una vision del ecologismo tan distorsionada que al final han logrado hacer creer a algunos sectores de la sociedad que el ecologismo es otra cosa. Algunos pensadores dicen que nos estan ganando.
    En cualquier caso, este CD-Rom de apoyo a la actividad de La Casa Verda (Accio Ecologista-Agro y al Fons de Documentacio del Medi Ambient) es un trozo de la historia del ecologismo valenciano, de 25 años de actividad constante y comprometida que posiblemente no han tenido el apoyo y el reconocimiento que se merecia. Como ocurre con tantas cosas en este Pais al que tan poco cuidamos.
    Merece la pena
    Jandro

    ResponderEliminar